Tjänster

Från 3D-ritning till lagerhållning

Bergmanplast är det kundvänliga företaget som hjälper dig hela vägen. Vill du ha snabb telefonrådgivning och ett pris får du det. Vill du ha råd om materialval finns vi alltid vid din sida. Vi hjälper dig givetvis med konstruktion och 3D-ritning, men vi nöjer oss inte med det. Frakt, lagerhållning och hantering av exportdokument är också tjänster som vi erbjuder. Egentligen gör vi allt som behövs för att du ska bli nöjd med vår affär. Nöjda kunder är nämligen det bästa vi vet. 
 
 
Smidigt samarbete 
Att vara tillverkare inom plastprodukter innebär att ge kunden det kunden vill ha. Därför sätter vi en ära i att vara lyhörda och smidiga att samarbeta med.

Det är enkelt att beställa från oss. Arbetsprocessen börjar med någon form av information från dig. Du kan berätta vad du vill ha, visa ett varuprov, ge oss en skiss eller en fil i DWG- eller PDF- format.

Vi väljer rätt material så att produkten lever upp till dina krav på funktion och design. Därefter väljer vi rätt tillverkningsmetod och gör en ritning i 3D. Sedan tillverkar vi verktyget och startar produktionen för utfallsprov. När du har godkänt provet producerar vi hela din beställning.  

Ring så svarar vi direkt
Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Kanske behöver du ett snabbt svar om det är möjligt att tillverka en viss plastprofil eller få en prisuppgift. Vi är vana med snabba ryck och ställer alltid upp för våra kunder. 
 
Leverans dit du vill – alltid i tid
Vi vet hur viktigt det är att kunna lita på att leveransen kommer i tid. Vi lägger upp allt vårt arbete – från beställning till 3D-ritning och produktion – för att du ska ha dina produkter på rätt plats och vid rätt tidpunkt.
 
Vi är kända för att vara snabba, utan att någonsin göra avkall på kvaliteten. Leveranser inom tre veckor från färdig 3D-ritning är normalt för oss. Vi har till och med pressat ned tiden till bara sju dagar när det har varit extremt bråttom. 
 
Givetvis hjälper vi dig med allt som rör frakten. Frakthandlingar, lastning och lossning är tjänster som vi erbjuder dig. Vi kan också hjälpa dig med tulldokument och andra frakthandlingar. 
 
Lager på dina villkor
Vi erbjuder också lagerhållning. Vi är öppna för olika lösningar. En del vill ha lagret hos oss, andra föredrar konsignationslager där produkterna finns hos dig och du betalar vid förbrukning. Har du förslag på någon annan lösning kan vi säkert fixa det.


 
Start Produkter Tjänster Metoder Om företaget Historik Kontakta oss
Bergmanplast AB
Bäling
820 77 Gnarp
Kontakta oss
Telefon: 0652-200 47
 
Producerad av Camero.


Cookies