Vi skräddarsyr dina plastprofiler
Bergmanplast är Hälsingeföretaget som kan plast. Vi tillverkar strängsprutade produkter i termoplastiska material: plastprofiler och lister, rör och slang, överplastning, tråd och flöten. Vi erbjuder också tjänster som exempelvis 3D-ritning, lagerhållning och hantering av exportdokument.
Bergmanplast är skräddaren inom plastprodukter. All tillverkning utgår från dina behov och vi hjälper dig hela vägen, från idé till leverans. Specialtillverkning är vår standard.
 
Snabba leveranser vart du vill
Våra kunder är professionella inköpare med höga krav på rätt pris, snabb leverans och optimala materialval. Bland kunderna märks bland andra Husqvarna, Electrolux, Ericsson och Granngården.
Våra strängsprutade produkter ingår oftast som delar i kundernas produkter. Det kan exempelvis vara rör för avfrostning av kylskåp, lister till fönster eller slang för att frysa isbanor.
Att vi klarar snabba leveranser beror bland annat på att vi har ett välfyllt råvarulager med många olika plastkvaliteter.
 
Pionjär inom plast
Bergmansplast startades 1955, ungefär samtidigt som plasten kom till Sverige. Vår första produkt var flöten för fiskenät, en produkt som fortfarande säljer över hela Europa. Vi har god kunskap och erfarenhet om plaster och tillverkningsmetoder.

Strängsprutning/extrudering
Vår huvudsakliga tillverkningsmetod är strängsprutning, också kallat extrudering.
Vi använder också co-extrudering. Det är en metod där två eller flera plastmaterial fogas samman. Metoden används exempelvis till gångjärn eller för att få en färgrand på en profil.
Vi kan även erbjuda formsprutning.
 
Komplett plastleverantör
För oss är alla uppdrag lika viktiga: stora som små, enkla som komplexa. Vi arbetar nära kunden och anpassar varje uppdrag efter dina behov. 
Våra ledord är optimalt materialval, kvalitets- och miljösäkring samt snabba leveranser. Alltid skräddarsytt, precis som du vill ha det.


Vi hjälper dig hela vägen – kostnadsfritt
 1. Idé, skiss eller ritning från dig
 2. Rådgivning om materialval
 3. Rådgivning om rätt tillverkningsmetod
 4. Konstruktionsritning från skiss eller provbit
 5. Offert
 6. Beställning:
  - Tillverkning av verktyg
  - Utfallsprov för godkännande
  - Produktion
 7. Leverans
Vi kan hjälpa dig med ytterligare tjänster, exempelvis lagerhållning och tulldokument


Renhalsband i plast.
Start Produkter Tjänster Metoder Om företaget Historik Kontakta oss
Bergmanplast AB
Bäling
820 77 Gnarp
Kontakta oss
Telefon: 0652-200 47
 
Producerad av Camero.


Cookies